söndag 18 april 2010

Försvunna i djungeln

Håll i hatten!
Nu har jag nämligen börjat läsa en bok som väntat i ca 2-3 år. Ingen läsning som jag valt själv, nej nej, sånt har jag inte tid med. Men en bok som jag skulle läsa på utbildningen, men som aldrig blev läst och stått som ett hån i bokhyllan. Nu ska det äntligen bli av.

Än så länge har jag ingenting emot den. Jag tror att den kan arta sig till en ganska bra bok faktiskt. Boken heter i original La Vorágine, på svenska heter den Försvunna i djungeln och är skriven av José Eustasio Rivera 1924.

José Eustasio Rivera

Jag bävar mig oftast för att börja läsa gamla böcker. Men sanningen att säga så har de flesta varit riktigt bra. Det finns ju oftast en anledning till varför de är så älskade av så många.

2 kommentarer:

  1. IDA! Läser du den på svenska???? Mycket enklare förstås..det var ju språket som var det tunga med den.. Och det bästa är absolut att få den läst, så ok då. :)

    SvaraRadera
  2. Haha, jooo... :P
    Tänkte att jag drar den på svenska bara för att ta mig igenom den, sedan får jag skumläsa lite på spanska också... Man ska ju inte göra det alltför omständigt för sig!

    SvaraRadera