söndag 26 september 2010

En kort uppdatering

Det är ganska trist med en blogg som man aldrig skriver i. Har funderat på att ta bort den, men det kommer jag ju självklart ångra den dagen jag börjar läsa igen.

Nuförtiden läser jag mest kurslitteratur. Eller ja, nuförtiden läser jag mest läroböcker som det väl istället kallas för på gymnasiet, för jag är nämligen ute på praktik nu. Min sista praktikperiod som lärarstudent. Galet. Nästa gång jag är ute och undervisar är jag lärare. En riktig lärare. Sjukt att tänka på. Fast jag känner mig ändå rätt redo nu. 4,5 år räcker gott att plugga.

I helgen var det ju bokmässa. Känns ungefär som att jag var den enda bokbloggaren i Sverige som inte var där. Ser i alla fall framemot att läsa lite inlägg om bokmässan de kommande dagarna. Och nästa år, kanske nästa år, då kanske jag också kan åka dit!

2 kommentarer:

  1. Vad glad jag blir för din skull: Att du snart är färdig lärare alltså! Det har varit ett av mina drömyrken under lång tid men jag kommer inte längre än att ämnesstudierna är avklarade..

    Jag var inte heller på bokmässan ... tyvärr ... men när man bor ca 120 mil ifrån händelsernas centrum så är det svårt att få till det..

    SvaraRadera
  2. Här har du en till som inte var där! Förra året blev jag lite mätt på det (kanske mest pga att jag fick en sprängande migrän efter ett antal timmar på det stimmiga mässgolvet) och tänkte att jag inte skulle åka detta år, vilket jag alltså inte gjorde heller, men hade jag haft resesällskap hade jag nog åkt ändå, man blev ju så sugen när det väl närmade sig..! :P
    Men så här i efterhand så överlevde jag ju faktiskt ett år utan mässan. Har ju också ett köpstopp att hålla.. ;)

    SvaraRadera