söndag 31 oktober 2010

Lässug och bokpresenter

Det här med att blogga en gång i månaden känns inte riktigt okej. Ska försöka skärpa mig nu. Och så ska jag dessutom försöka börja läsa igen. Jag saknar det helt galet mycket. Egentligen kan man ju lika gärna lägga sig och läsa en bok som man lägger sig framför teven efter en hård studiedag, men man blir liksom mätt på läsandet på något vis när man pluggar... När jag läser vill jag sträckläsa, fastna i en bok och bara njuuta... Inatt drömde jag t.o.m. att jag hade tid att läsa en hel bok på en sittning, och det var en fin dröm!

Hursom.
Har fått några nya böcker av snälla människor.

Mor och far var i Spanien tidigare i höst och köpte en bok på spanska till mig. Mamma tyckte det var dags för mig att läsa Camilla Läckberg, så jag fick Isprinsessan. Nu råkade det tyvärr vara den enda Läckberg-boken jag läst, så det var lite otur. Fast jag minns inte så mycket, och så är den ju på ett nytt språk nu också, språknörd som jag är tycker jag att bara en sån sak är intressant! Så den ska jag läsa.
En annan trevlig present från Spanien var lite tidningar. Med en fick man en bok som gåva. Har dock aldrig hört talas om varken boken eller författaren. Men kan kanske vara bra.


Sist men inte minst så kom en bok när jag hade Englandsbesök.
The Short Second Life of Bree Tanner, som jag ju hade stora planer på att läsa i sommar, men som av någon anledning aldrig blev av. Så den står högt upp på listan nu.
Det var några bokpresenter det. Sedan finns det ju massor av böcker att läsa som jag inte fått i present... Vet inte hur jag ska hinna med allt, men man kanske skulle kunna börja nånstans i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar