onsdag 23 februari 2011

88 kronor blev 50 kronor och resulterar väl i mer bokreashopping

På väg hem från jobbet idag satt jag som vanligt och kollade in dagens Twitterskörd och insåg snabbt att "just det, det var ju idag bokrean började!". Fast jag satt på rätt spårvagn som går raka vägen hem till mig hoppade jag av i stan och sprang in på Akademibokhandeln. Jag höll dock på att vända i dörren, för jäklar vad mycket folk det var där.

Tack och lov har lönen inte kommit ännu (herregud, där är en mening jag aldrig trodde jag skulle yttra), så jag kunde inte handla särskilt mycket. Plus att jag inte gillar inbundna böcker (de är så tunga!). Fast ändå, det fanns en hel del man blev sugen på... Men, ynka två böcker köpte jag och kalaset gick på endast 88 kronor! Och kolla här: jag handlade för 88 kronor och fick ett presentkort på 50 kronor när jag betalade. Vet i och för sig inte om det är bra eller dåligt, för det lär ju betyda att jag kommer springa in där igen när lönen kommit... Hittade faktiskt en underbar, tjock ordbok med engelsk slang! Oj, vad sugen jag är på den, språknörd som jag är.

Dagens bokrea fynd blev Mia Skäringers Dyngkåt och hur helig som helst, som en vän (som nästan aldrig läser) sträckläste och ringde och sa att "det är fan det roligaste nånsin". Och så fanns Sju sorters kakor och vilket hem är komplett utan den klassikern?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar