söndag 2 januari 2011

2010

Det var bokbloggens andra levnadsår, och inte var det mycket till att leva inte! Jag läste extremt få böcker, därför kommer jag inte ens bemöda mig med att göra någon sorts sammanfattning. Jag tänker bara lova att läsa fler böcker under 2011, ett nyårslöfte som nog inte ska bli alltför svårt att uppfylla.

Men trots att jag läst extremt få böcker så har jag ändå läst extremt många. Låter ju inte särskilt logiskt nej. Men så är det. Mängder och åter mängder av kurslitteratur har avverkats, vilket väl kan vara en anledning till att så få förnöjetsskullböcker blivit lästa.

I övrigt var 2010 ett bra år. Det absolut största som hände mig personligen var att jag åkte ner till Göteborg på arbetsintervju och landade mitt livs första lärarjobb! Nu är det bara några få dagar kvar tills jag börjar och det känns stort och obegripligt. Men förbaskat kul!

Lite kort om 2010 var det, någon sorts årssammanfattning måste man ju ändå ha när man bloggar!
2011 kommer bli ett awesome år tror och hoppas jag!

Gott nytt år!

3 kommentarer:

 1. Grattis till lärarjobbet!!

  Vad ska du undervisa i? Jag verkar aldrig bli klar med min planerade lärarutbildning men ambitionen finns där fortfarande :-)

  SvaraRadera
 2. Jättegrattis till jobbet! Det kommer att gå toppenbra ska du se!

  Tips: våga fråga och glöm inte att man inte behöver uppfinna hjulet på nytt varje gång! ;)

  Hoppas bloggen får leva kvar!

  SvaraRadera
 3. Tusen tack! :)

  Jag undervisar i spanska och engelska i åk 6-9. Jättekul än så länge, men mycket jobb och många många nya intryck och tankar som snurrar i huvudet!

  Har insett att det inte finns tid till att återuppfinna hjulet... Tur det, annars hade jag nog gjort det! ;)

  Bloggen ska definitivt få leva kvar, måste bara komma igång med läsningen litegrann! :)

  SvaraRadera