söndag 30 januari 2011

Jakten på Pocket Shop

Igår tänkte jag att jag skulle kolla upp vad grejen med Pocket Shop är. Jag menar, folk pratar så mycket om Pocket Shop. Pocket Shop hit och Pocket Shop dit. Ja, ni förstår.

Så jag hoppade på en vagn och åkte till stan. Väl i stan visade det sig att jag inte hade kom ihåg var jag hade sett denna butik, så jag sprang runt hela Göteborg (kändes det som) i jakt på detta Eldorado. Till slut visade det sig att jag ju gått förbi butiken långt tidigare, hade bara råkat gå över gatan 30 sekunder för tidigt. Nåja. Vilken besvikelse! En liten butik, inga supererbjudanden och inga hundratals bokälskande människor som strosade runt bland hyllorna.

Nej, kära ni. Jag förstår inte vad the fuss is all about.
Akademibokhandeln slår ju Pocket Shop med hästlängder. I alla fall i Göteborg.

4 kommentarer:

 1. Det finns två pocketshop. Det finns en vid Kungsportsplatsen (gissar att det är den du var inne i) och en på centralstationen som är större. Om du är ute efter pocket kan jag rekomendera Pocket och bok på våningen ovanpå Lagerhaus jämte NK huset. De brukar skryta med att de har all svensk utgivning i pocket. Väl värt ett besök.

  SvaraRadera
 2. (annars köper jag nästan nya pocket på loppis för 5-10 kr)

  SvaraRadera
 3. Får ta och testa Centralstationen nästa gång då!

  Var även på väg in dit ovanför Lagerhaus, men då var jag ju så insnöad på att hitta Pocket shop, så det blev inget... En annan gång helt enkelt!

  Loppis är ju annars en bra idé, är ju så dyrt med nya böcker!

  SvaraRadera