lördag 22 januari 2011

Insikt

Veckorna går så snabbt! Jag hinner inte med!

I veckan har jag i alla fall kommit på att man kan göra annat än kolla facebook och twitter när man spårvagnas och bussas till jobbet på morgonen. Man kan ju läsa en bok. Det var en sak jag kom på, men jag har inte riktigt tagit tag i det. Jag är nämligen alldeles för trött för det. Men man KAN göra det, och det var det som var min insikt. En vacker dag...

6 kommentarer:

 1. Ljudbok kanske? =) Ljudbok tycker jag är helt perfekt på resa, på stranden och på promenad.. Jag kan tipsa om Snabba cash, om du inte redan har läst den. Den är suverän som ljudbok.

  SvaraRadera
 2. Ah! Det kanske kunde vara nåt! Har alltid haft lite svårt för ljudböcker, men så där på morgonkvisten skulle de kanske kunna funka. Får nog testa det! :)

  SvaraRadera
 3. Ahhh spårvagn ;) Håller med Linnea förövrigt om snabba cash. Den enda boken jag någonsin lyssnat på. Morgan Alling läser den lysande. Storytel till mobilen är tips på strömmande ljudböcker.

  SvaraRadera
 4. Bra tips!
  Har faktiskt kommit igång med läsningen litegrann nu.. Ska bara komma igång med bloggandet också så är det som det ska vara igen! :D

  SvaraRadera
 5. Du är inte ensam om bloggtorka. Har verkligen noll inspiration just nu. Snart lite bokrecensioner på G iaf. Hoppas du trivs bra i Göteborg hittills, minus pocketshop då ;)

  SvaraRadera
 6. Jag trivs finfint! Börjar komma in i jobbet, och staden är det ju inget fel på heller! :)
  Och att solen idag faktiskt värmde gjorde Göteborg ännu bättre i mina ögon... :D

  SvaraRadera