tisdag 24 november 2009

Waterstone's vid Piccadilly Circus

Ett av de första ställena jag hittade i London var faktiskt Waterstone's, Europas största bokaffär. Det var lite som en dröm (haha)! Stort var det, men tyvärr lite dyrare än jag hade tänkt mig, så det blev faktiskt inga bokinköp där. Med det inte sagt att det var dyrt där, ooh nej, det är ju mycket billigare än i Sverige, men man kan ju gå in på andra affärer än Waterstone's och få samma böcker till halva priset. Men andra inköp blev det, ska visa bilder sedan!

Tyvärr hann jag inte med någon cocktail eller kaffe på femte våningen, men jag smög i alla fall förbi och kikade på utsikten och den såg verkligen inte dum ut!4 kommentarer:

 1. Visst är den underbar! Böcker i England är verkligen dyra, så jag brukar satsa på Waterstones gröna classics, de kostar bara £2, kolla efter dem nästa gång. Men utbudet är ju så mycket bättre än vad det är i svenska bokhandlar (om man bortser från nätbokhandlarna) så jag tycker det är värt att betala lite extra om jag hittar en bra bok.

  Andrea

  SvaraRadera
 2. Jag har insett att det är ganska billigt med böcker om man går in på andra affärer än bokhandlarna... Mycket billigare än i Sverige! Jag kommer ha grym övervikt på min väska när jag reser hem igen.... ;)

  SvaraRadera
 3. Om du ser en affär som heter "the Works" så kolla in den. Där har de riktigt billiga böcker :)

  SvaraRadera
 4. Åh, bra! Jag ska hålla utkik!

  SvaraRadera