söndag 19 juli 2009

Tyvärr Barack, jag orkar inte just nu...

Sofie tipsade om att man fick med boken Är det någon där? av Marian Keyes med nya numret av ELLE. Det var längesedan jag läste något av Keyes, och tidningar kan jag inte få nog av på jobbet, så jag plockade åt mig Konsums sista exemplar av ELLE. Tack för tipset!Det smärtar mig lite, men jag tror det är dags att Barack Obama återtar sin plats i bokhyllan. Inte för att boken är dålig, men jag har verkligen inte lyckats komma in i den, och det är en så pass seriös bok, så jag vill verkligen vara fokuserad på den när jag läser. Som det är nu så blir det att jag bara läser några sidor åt gången, och det gör verkligen inte historien rättvisa. Så Barack får vänta - men förhoppningsvis inte alltför länge.

6 kommentarer:

 1. Först var jag jätteförtjust i Baracks bok, emn nu har den minsann blivit superseriös och jag märker att mina tankar yrar iväg en aning, synd eftersom man precis som du säger borde vara lite mer fokuserad

  SvaraRadera
 2. Ja, det är trist... Jag kände att jag inte kunde fokusera på det nu, måste läsa den någon gång då jag kan koncentrera mig. Det var inte alls en bra sommarbok! :(

  SvaraRadera
 3. åhh man kanske ska köpa den där tidningen!

  SvaraRadera
 4. Det tycker jag! Jag har börjat läsa boken nu, och än så länge verkar den helt okej! :)

  SvaraRadera
 5. Jag måste säga att Obama-boken faktiskt tar sig på slutet, mitten av boken var halvseg men sen blir det bättre! Men som du säger, det är en bok som måste läsas lite mer i sträck, annars blir det för upphackat och man tappar fokus.

  SvaraRadera
 6. Ja precis! Jag ska snart ta tag i den igen tror jag, är ju verkligen sugen på att läsa den, men har inte ännu hamnat i riktigt rätt stämning för den... Kanske mer en höstbok än en sommarbok? ;)

  SvaraRadera