torsdag 1 juli 2010

Bokbloggarångest

"Men vad är jag för en bokbloggare egentligen, som inte har läst på typ 1½ dygn?", frågar jag mig själv och är lite småarg. Sedan kommer jag på att man kanske inte måste snitta en bok om dagen ändå, bara för att man råkar ha en bokblogg. Kanske ställde lite för höga krav på mig själv där.

Idag bara öser regnet ner (såklart, min sista semestervecka ju), så att gå ut någonstans helt frivilligt känns inte så aktuellt. Jag tror jag ska ta igen alla de där 1½ läsningsfria dygnen, genom att nu sjunka ihop i en soffa, med en tekopp i handen, kikandes ut på regnet genom fönstret, och bege mig tillbaka till Bon Temps för att se vad Sookie håller på med.

3 kommentarer:

 1. Haha jag förstår dig helt där, har själv kommit in i en stenhård läsarperiod och i samband med fotbolls VM har det blivit lite dåligt med läsandet så jag har allt får lite dåligt samvete över brist på slukade böcker.
  Men nu går jag på semester och har packat väskan fylld med böcker.
  Hoppas du njuter fullt av Sookie böckerna!

  SvaraRadera
 2. Ja, snart är ju VM slut så då kanske man har tid att börja läsa igen :D
  Härligt med semester, själv har jag precis jobbat min första dag för sommaren, så lite avis blir jag!

  SvaraRadera
 3. Jag kan också få stor läsångest när jag upptäcker att jag inte hunnit/orkat öppna en bok på 1-2-3 dagar.

  Allvarligt alltså. Jag förstår verkligen inte hur en del hinner läsa så mycket!? OCH ha ett liv med jobb, hus, hem, husdjur barn och socialt umgänge?? (eller skippar dom något av sakerna? eller sover de typ 3-4 timmar per natt?)

  I och för sig så läser jag nog väldigt sakta om man jämför med många andra boknördar. Och förstås, det är sällan jag sitter en hel kväll och läser, mina lässtunder är oftast mer upphackade och under kortare stunder (typ när jag äter ensam, eller innan sovdags). Hmm, jag kom på en sak - Om jag läser färre bokbloggar kanske jag får mer tid till att läsa böcker..!? ;)

  SvaraRadera