måndag 19 juli 2010

Sträckläsningsdagarna, vart tog ni vägen?

Jag skäms över denna s.k. bokblogg just nu. Och sommar är det ju dessutom, det är ju då man ska läsa massor! Nåja, jag ska ju inte klaga över att jag har ett jobb, och visst borde man väl hinna läsa när man har jobb också, men man är ju alltid så trött! Hur orkar man?

Nu har jag i varje fall legat däckad framför teven några timmar efter jobbet, måndagströttheten är ett faktum. Risken finns att jag somnar med boken på näsan, men nu ska jag minsann krypa ner i sängen och läsa lite Sookie Stackhouse innan det hips vips är morgon och dags att bege sig till jobbet igen.

"Jason Stackhouse" är för övrigt ett trending topic på Twitter just nu. Märkligt. Hur fick just han av alla i "True Blood" så mycket uppmärksamhet just idag? I och för sig har jag inte sett gårdagens avsnitt ännu... Så det kanske visar sig snart!

8 kommentarer:

 1. Lustigt nog har jag alltid tid för att läsa men sträckläser gör jag dock endast om jag har fått tag på en riktig godbit som Kristina Ohlssons böcker t.ex.

  SvaraRadera
 2. Gårdagens avsnitt innehöll allt en del Jason Stackhouse men också en massa andra smaskigheter. Denna säsongen blir bara bättre och bättre!

  SvaraRadera
 3. Oroa dig inte...det finns perioder för allt. Du hittar nog tillbaka till sträckläsningen igen när du är i balans igen.

  SvaraRadera
 4. Annika: Av någon anledning får jag för mig att det inte är någon idé att läsa om man inte sträckläser, tycker alltid det känns så trist när man bara har tid/orkar läsa ett par kapitel... Lite dumt tänkt antagligen! :D

  Sofia: Låter mycket mycket bra. Ska nog försöka se det ikväll!

  Fröken S: Det hoppas jag! Brukar ju få lässvackor ibland, men oftast hittar man tillbaka till läsningen när man hittar någonting riktigt bra! :)

  SvaraRadera
 5. Jason var ju rätt så skön i senaste True Blood, men alla karaktärer skildrades perfekt, särskilt Franklin, helt outstanding :o) Du har ett avsnitt att verkligen se fram emot :)

  SvaraRadera
 6. Åh! Jag började se det igår, och efter 30 min blev det totalstopp. Snacka om att jag blev less!! Får göra ett nytt försök ikväll...

  SvaraRadera
 7. Mina sträckläsningstillfällen (eller läsningstillfällen över huvud taget) lyser också med sin frånvaro. Men inte pga jobb. Utan för mycket fritid. Typ. Haha :P Men får annat gjort istället. Allting har sin tid. Och lusten till läsning finns alltid kvar någonstans i mig och väntar på sitt tillfälle :)

  SvaraRadera
 8. Precis!! Läslusten kommer nog tillbaka snart :)
  Ikväll har jag faktiskt läst lite i en bok, haha, helt otroligt... Kanske är det läslusten som sakta men säkert återvänder? ;)

  SvaraRadera