fredag 30 juli 2010

Charlaine Harris - Definitely Dead

Första meningen: "I was draped over the arm of one of the most beautiful men I'd ever seen, and he was staring into my eyes."

Definitely Dead är den sjätte boken i serien om Sookie Stackhouse. Denna gång dras Sookie helt ofrivilligt åter in i trubbel. Hon blir attackerad av "Weres" och en vampyr, tillika Sookies kusin, har blivit mördad. Sookie åker till New Orleans för att städa ur sin kusins lägenhet, men där döljer sig mysterier och faror som Sookie såklart blir en del av.

P.g.a. en liten lässvacka tog det lång tid för mig att komma in i denna bok. Märkligt, då jag betat av de tidigare böckerna i ett rasande tempo. Men när jag väl lyckades komma in i den tyckte jag att den var minst lika bra som de tidigare. De blir verkligen bara bättre och bättre dessa böcker. De är spännande. Romantiska emellanåt. Och oftast inte alls förutsägbara. Jag vill nog påstå att Harris har lyckats igen. Jag älskar fortfarande Sookie-serien, och har redan börjat med nästa bok...


Titel: Definitely Dead
Författare: Charlaine Harris
Först utgiven: 2006
Antal sidor: 324

3 kommentarer:

  1. Hej! Kikar in och undrar hur det står till med läsningen och bloggandet!? :)

    SvaraRadera
  2. Aaah, har blivit lite av den varan de senaste veckorna, har varit mkt annat så har inte haft tid att läsa en enda rad! Men nu funderar jag faktiskt på att krypa ner i sängen och börja läsa något lättsamt... :)

    SvaraRadera
  3. Jag stracklaste del 2-8 och var heeelt fast ett tag. Pa ett valdigt bra satt! ;-)

    SvaraRadera