onsdag 28 juli 2010

Två kapitel ikväll

Kan ikväll med stor glädje meddela att jag läst säkert 30 sidor i en bok.
Det må låta lite, men det är mer än på länge.

Usch.
Måtte läslusten återvända snart.

Nu har jag exakt 7 dagar kvar att jobba denna sommar. Sedan får jag vara ledig tre veckor innan terminsstart, så då ska man väl få passa på att njuta av lugn och frid och förhoppningsvis lata dagar med en bok eller två. Jag längtar.

4 kommentarer:

 1. Min semester lackar mot sitt slut så jag antar att mina lässtunder kraftigt kommer att reduceras från och med nästa vecka. Dessutom börjar jag om att läsa Litteraturvetenskap A i slutet av augusti. Trots detta så hoppas jag, eller snarare jag vet, att jag kommer att läsa litteratur som jag själv väljer när jag har gått och lagt mig. Det blir inte lika mycket, men det får duga.

  Gläd dig åt det du hinner/orkar läsa i stället för att må dåligt över att du inte har någon läslust. Den återkommer ska du se!

  SvaraRadera
 2. Sedan jag läste lite igår känner jag faktiskt att det rycker lite läslustnerven... Så jag tror den är på väg tillbaka. Härligt!! :D

  Vad härligt att du fortsätter läsa fast du pluggar, själv brukar jag helt tappa det när terminen startar. Borde försöka lite bättre att läsa lite som jag vill och inte bara sånt jag måste under terminerna också :)

  SvaraRadera
 3. Grattis till två kapitel! ;)
  Läslusten, den kommer ska du se. Heja oss! :)

  SvaraRadera