tisdag 15 december 2009

Cecelia Ahern - The Gift

The Gift handlar om Lou, en man som ständigt är upptagen med sitt jobb eller bekantskaper utanför familjen. Han träffar i princip aldrig sin familj, har han någon gång tid med det så väljer han istället att gå till puben. Så en dag strax innan jul träffar han Gabe, en hemlös man som för evigt förändrar hans liv.

”A heavenly gift that speaks to the heart.” skriver Irish Independent.

Jag köpte denna bok när jag väntade på flyget till Dublin. Jag kände för att läsa någonting lättsamt, och valet föll på denna bok som lustigt nog utspelar sig i Dublin! Och jag gillade den. Den är en riktig julbok, så skynda er att läsa den nu innan jul, ni har inte så många dagar på er! Den var fin, en riktig feel-good-bok, snabbläst och lättsam. En bra bok att läsa i stressiga jultider!

1 kommentar:

  1. Hej! Jag hittade din blogg under kategorin Litteratur och misstänker därför att du har någon form av intresse för ämnet. Jag försöker att bygga upp min vision om en "bloggbok", vars idé ursprungligen kommer från morgonprogrammet Vakna med the Voice och deras smsbok. Verkar det intressant? Jag vill gärna ha din åsikt om det verkar vara någonting att satsa på. Tacksam för svar!

    SvaraRadera