tisdag 13 oktober 2009

Ett paket på posten

De senaste dagarna har mina pengar gått till sån här rolig shopping:


Men idag fick jag ett paket härifrån:


I paketet fanns dessa tre böcker, som jag skrev om i förra inlägget:


Jag är grymt sugen på att krypa ner i sängen och börja med någon av dem, men tyvärr tillåter inte tiden det. Först måste jag läsa ut The Maltese Falcon, sedan skriva en litteraturuppsats och så tentaplugga. Dock är jag inte superpigg som ni kanske förstår eftersom jag storhandlar på Apoteket, så det blir inte mycket gjort... Jag kände bara att jag måste få beklaga mig lite!

Jag är i alla fall riktigt sugen på alla de där böckerna, så jag ska försöka läsa lite mer i The Maltese Falcon nu, så jag kan se ljuset någongång!

4 kommentarer:

 1. Ursäkta min nyfikenhet, men hur kommer det sig att du läser "The Maltese Falcon"? /Therese

  SvaraRadera
 2. Nyfiken ska man vara! ;)
  Jag läser Engelska C på universitetet denna termin, och där ingår en litteraturkurs där man måste läsa några gamla klassiker. Och just nu är det The Maltese Falcon som gäller!
  Har du läst den?

  SvaraRadera
 3. Ja, för några månader sedan. Jag läste den för att det i dess historia finns en annan historia som också förekommer i en av Paul Austers böcker. (Klumpigt formulerat det där, hoppas du förstår ändå.) Jag hade aldrig hört talas om "The Maltese Falcon" innan, men se där, det är alltså en klassiker. Tyckte du om den? /Therese

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte riktigt om jag gillade den så mycket faktiskt... Ska försöka skriva ihop någon recension! Det stod på boken att den är "one of the greatest crime novels of all time", men det kan jag nog inte hålla med om.

  Finns ju som film också, så den är jag sugen på att se nu! Tycker alltid det är roligt att se filmen efter man läst boken :)

  SvaraRadera