söndag 21 juni 2009

Fem nya (gamla) böcker på väg

Nu är jag tillbaka i stan efter midsommarfirandet. Läsningen fick gå i andra hand under helgen, det fanns ju så mycket annat att göra, som att dricka sangria och vin och äta och äta mer och äta ännu mer. Ja, ni vet ju hur midsommar går till! Men snart är jag klar med min lad lit-bok, så om ett tag kommer en recension!

Ikväll har jag lagt in en beställning från adlibris. Alla böcker som ska läsas under höstens litteraturkurs har jag beställt (Wuthering Heights, Oliver Twist, The Maltese Falcon, Macbeth, Huckleberry Finn), vi får se hur många av dem jag läser i sommar. Jag har ju en tendens att hata att läsa för att jag är tvungen, så även om det är bra böcker så är jag ändå emot dem på något vis; jag är konstig, jag vet...

Helgens utsikt!
Inte helt illa, väl?


Hoppas ni har haft en trevlig midsommar allihopa! Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och en bok, och njuta av att inte behöva lyssna på myggsurret i öronen hela tiden!

5 kommentarer:

 1. Vad var det för böcker??

  SvaraRadera
 2. Ah ... man kunde följa länken ;0) Wuthering Heights är helt underbar! Men jag vet vad du menar med att det är jobbigt när man är tvungen!

  SvaraRadera
 3. Ja, alla som pratar om den verkar ju tycka att den är bra, så jag ska sluta vara negativ bara för att jag är tvungen att läsa den ;)
  (Lade förresten in titlarna i inlägget, var ju faktiskt lite onödigt att inte ha de där, hehe)

  SvaraRadera
 4. Jag är nog som du; jag avskyr att läsa också bra böcker, bara för att jag måste. Jag lurade dock mig själv sommaren innan jag skulle läsa litteraturvetenskap genom att läsa igenom så mycket som möjligt av kurslitteraturen under sommaren, helt frivilligt. Det blev mycket roligare på det sättet.

  SvaraRadera
 5. Det var smart! Jag ska försöka göra samma sak jag! ;)

  SvaraRadera