torsdag 25 juni 2009

Låt den rätte komma in?

Alltså, jag vet inte, men jag tycker inte att Låt den rätte komma in är så himla bra! Visserligen är jag bara 200 sidor in, men det är faktiskt halva boken, så den borde väl ha tagit sig vid det här laget?

Jag kanske hade för höga förväntningar, jag har hört så mycket bra om den boken. Nåja, vi får se hur den artar sig... Imorgon är det jag som sitter ute på balkongen hela dagen, med ett (eller två) glas rosévin och hoppas att Låt den rätte komma in skärper till sig! Boktipset har för övrigt räknat ut att jag kommer ge den betyget 4.8... Ja, då är det bäst att det händer nåt nu!

5 kommentarer:

 1. Har den i bokhyllan. Ska bli intressant och läsa din slutrecension.

  SvaraRadera
 2. Har hört både riktigt bra och riktigt dåliga saker om både filmen och boken. Jag vet inte, men jag har en känsla av att det inte är nåt för mej :)

  SvaraRadera
 3. Sofie: Ja, det ska bli intressant att se min slutrecension tycker jag med, just nu har jag ingen aning, ska gå ut i solen nu och så om den blir bättre idag ;)

  Cindy: Samma här, men trodde att det var övervägande positiva saker om den... Nåja, vi får se vilken sida jag kämpar för sedan!

  SvaraRadera
 4. har lånat den från bibblan men inte läst den...men vi verkar ha samma smak så jag får se sen om jag läser den.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker mycket om boken, trodde verkligen inte att jag skulle tycka om den. Den skiljer sig så mycket från den jag brukar läsa, men språket och berättar stilen gör den så bra. Läser just nu Människohamn av samma författare, även den är än så länge väldigt bra.

  SvaraRadera