torsdag 11 juni 2009

Stephenie Meyer - Eclipse

Nu börjar det hända grejer!

Eclipse är den tredje boken om Bella Swan och Edward Cullen och Jacob Black och alla de andra i Forks, Washington. Som jag tidigare skrivit så tyckte jag att del 2 i Twilight-serien, New moon, vid vissa stunder var lite långsam. Det är denna bok inte. Inte någonstans.

Bella, som alltid råkar ut för faror och olyckor, hamnar nu återigen mitt i just detta. Och inte nog med det, nu visar det sig att hennes pojkvän och hennes bästa vän visst är bittra fiender. Hur ska Bella hantera det? Voine, voine…

Jag älskade den här boken lika mycket som den första, och det var med sorg som jag slog igen den efter den sista sidan, med vetskapen om att det nu bara var en bok kvar. Det kändes som att jag kunde läsa om detta i all evighet. (Oj, snacka om att jag höjer den till skyarna!) Alltså: New moon var långsam ibland, men det tar Meyer igen i denna bok, där det verkligen händer någonting hela tiden.

Betyg: 5 av 5

2 kommentarer:

  1. Man kan bara älska de böckerna :) Svårt att låta bli att höja dom till skyarna då! De bästa jag läst, och jag läser väldigt mycket.

    SvaraRadera
  2. Jag håller med! Själv håller jag på att läsa den sista just nu, försöker ta det lugnt och spara lite på det, men det är svårt...

    SvaraRadera