måndag 14 juni 2010

Mina hemligheter

Jag blev lite less på att sträckläsa Oliver Twist, men hade ingenting annat att göra än att läsa, så idag tog jag mig en impulstur till biblioteket i jakt på chicklit och liknande.

Nu varvar jag Oliver Twist med Sophie Kinsellas Mina hemligheter. Efter att ha läst några kapitel blev jag nyfiken på vad bokbloggarna säger om denna bok, så jag blogg-googlade, och det var inte direkt jättefina recensioner jag hittade. Men jag måste säga att jag inte tycker att den är så hemsk (än så länge). Å andra sidan har jag aldrig särskilt stora förväntningar på denna typ av böcker, annat än att de ska vara lättsamma och snabblästa...

4 kommentarer:

 1. Det är väl härligt att blanda högt och lågt! Har inte läst mer än Mitt nya jag av Kinsella, men den var lite smårolig.

  SvaraRadera
 2. Det är faktiskt den första boken av Kinsella som jag läser, och jag är inte alls besviken. En helt okej chicklit, om än man inte skrattar högt hela tiden! :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Kinsella och tycker att Mina hemligheter var jättebra, kanske inte klassikermaterial men rolig och lättsam, lagoma mängder bekymmer och pinsamheter. Igår lånade jag Flickan från tjugotalet av Kinsella på bibblo och hoppas på samma blandning av småbekymmer och pinsamheter.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också den var bra! Och snacka om lättläst, det tog inte ens ett dygn för mig att läsa den... Men jag är ju inte direkt världens mest upptagna människa just nu heller ;)
  Vet du om att de ska göra film av den också? Den kändes ju verkligen som en romantisk komedi a la Hollywood!

  SvaraRadera