onsdag 2 juni 2010

Snart lever bloggen igen!

Här på bloggen verkar tiden stå stilla!
I verkligheten gör den inte det. Nej, den går alldeles för snabbt. Det positiva med det är att det snart är sommarledigt och bloggen kommer komma till liv igen, för i sommar ska det läsas!

Sedan sist har jag bl.a. hunnit fylla år. Nu är jag 26, men inte mycket klokare för det. Har även haft några underbara sista veckor på terminen, med ganska mycket sol och värme och grillkvällar och fester. Vad jag inte har hunnit med lika mycket är att plugga, kommer ha ett antal restuppgifter att göra i sommar, men det får man väl ta.

På min födelsedag fick jag bl.a. en rolig bok av en vän. Listboken av Amy Wallace och David Wallechinsky. Den kommer bli perfekt att ha med till jobbet i sommar, då jag ska sitta i en växel där det inte ringer överdrivet mycket, men tillräckligt mycket för att man inte ska kunna förlora sig i en bok, så en bok med listor blir nog ganska lagom!

Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te. Jag har blivit sjuk lagom till terminens slutspurt, inte jättelägligt då jag har tre avhandlingar att läsa samt skriva ett antal sidor om innan fredag. Vet inte riktigt hur det ska gå, då jag blir svimfärdig bara av att gå ut med soporna. Jobbigt sånt här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar