tisdag 8 juni 2010

Vampyrsommar 2010?

Nu har jag anlänt till föräldrahemmet, där jag ska spendera sommaren. Jag ska bara jobba fyra veckor, så jag har ganska mycket tid att fördriva här... Kollar in lite böcker som jag funderar på att beställa, och blir lite irriterad när nästan alla är vampyrböcker, nog borde jag ju läsa någonting annat i sommar också!

Jag är sugen på att beställa boxen med Sookie Stackhouse-böckerna, läste den första boken i höstas, gillar ju True Blood (nåja, i alla fall första säsongen), så det skulle vara kul att läsa dem. Är även lite sugen på att läsa fortsättningen av "Vampire Diaries", har läst de första två delarna, så det borde man ju göra. Och Stephenie Meyers "The Short Second Life of Bree Tanner" har ju släppts i dagarna, så den är man ju förstås också sugen på. Den kan man även läsa nu direkt på internet, schysst av Meyer, men jag föredrar nog att ha en bok att hålla i.

Ja, det låter allt som att det blir en vampyrsommar... Det finns dock andra böcker jag är sugen på också, så jag kanske får se till att få in något annat emellanåt också!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker definitivt att du ska läsa Sookie-böckerna, perfekt sommarläsning! Själv avslutade jag Dead in the Family ( del 10) igår och känner mig lite vilsen inför läsframtiden ;) Serien blir dessutom bättre efter den första boken som du läst...

    SvaraRadera
  2. Ja, jag har hört att den ska bli bättre. Det känns bra, för jag vet inte om jag tyckte den första boken var så himla bra faktiskt... Men jag ska nog ge serien en till chans! :)

    SvaraRadera